Om os - Cecilie's
13383
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,theme-bridge,bridge-core-2.1.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Om os

Down memory lane

I 2009 åbnede Fun City for første gang dørene i den gamle radiatorfabrik i Herlev. Dette var til minigolf, bowling, jazzaftener og råhygge for både venner, kærester og familier at nyde. Igennem de sidste 9 år har vi gjort massere af kunder tilfredse med hvad vi tilbyder, og hvorfor dog ændre på en succes historie? Derfor, når vi nu slår dørene op med det nye navn “Cecilie’s” er det med den samme charmerende, intime setting I er vant til, bare under nyt navn.

 

Hos os er der noget for alle aldre.
Vores 18-hullers minigolf bane med 2 sværhedsgrader, tilbyder udfordring til både de store og de mindste, og med tag over hoved, kan selv regnvejrsdage ikke ødelægge jeres sjov. Bowlingbanen tilbyder timevis af underholdning med alt hvad bowling kan tilbyde, og skulle i finde jer i vores café er der også mulighed for at bestille både lækkert mad, uanset om man er mere til en signatur burger eller en buffet. Baren tilbyder special øl til de voksne (og slush-ice/sodavand til børnene), og hvis man er heldig kan det jo være man bliver betjent af den søde Cecilie som stedet er opkaldt efter.

 

Hvis I søger en aften med hygge i højsædet, sjov af høj kvalitet, og oplevelser for hele familien så kom til Cecilie’s for noget Good Old Fashioned Fun.

cecilie
Job hos Cecilie’s
Servicepersonale & ungarbejder

Bliv en del af et succesfuldt team i bowling- & minigolfcenteret Cecilie’s i Herlev.

 

Vi søger glade servicemindede deltidsmedarbejdere på hos Cecilies, til at servicere vores gæster og give en god mindeværdig oplevelse.

 

Som ny medarbejder bliver du del af en dynamisk arbejdsplads i midten af Herlev, hvor service er i højsædet, og dagene aldrig bliver kedelige. Du bliver en del af et levende team med gode og søde kollegaer.

 

Vi hører også gerne fra dig hvis du søger job som fuldtid, deltid, løsarbejder eller ungarbejder. Dvs. alt fra 8-37 timer ugentligt afhængig af jobbet du søger.

 

Din vigtigste opgave er at sikre, at vores gæster forbliver glade, og får en dejlig oplevelse hos os.

 

Som ansat hos os vil du desuden varetage opgaver som at modtage bestillinger, serverer i caféen, kundebetjening, daglig almen rengøring, modtage kundehenvendelser over telefon, at hjælpe gæster med opsætning af bowlingbaner, at alting forløber som planlagt, samt sørge for at Cecilie’s altid fremstår hyggeligt, indbydende og sjovt.

 

Vi forventer at du er mødestabil, serviceminded, smilende og viser initiativ. Derudover er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt i travle situationer og er klar til også at arbejde når andre har fri. Du skal være nysgerrig på vores gæster og være klar til at gøre det der skaber forskellen for den individuelle gæst. Har du erfaring med håndtering af mad og kunder er dette et stort plus.

 

Løn
135 kr. i timen som servicemedarbejder over 18 år. // 85 kr. i timen som ungarbejder under 18 år.

Send os din ansøgning til: info@cecilies.dk

 

Med venlig hilsen Cecilie’s

Regørngsassistent

Bliv en del af et succesfuldt team i bowling- & minigolfcenteret Cecilie’s i Herlev.

 

Dit job

Dine primære opgaver vil være at få centeret til at fremstå ren og præsentabel så vi kan give Cecilie’s gæster en god helhedsoplevelse.

 

Dine arbejdsopgaver

Støvsugning, vask af gulvflader, delvist med elektrisk gulvvasker, rengøring af toiletter samt andre relaterede rengøring opgaver.

 

12 timer i alt, fordelt med 4 timer hver tirsdag, fredag og lørdag morgen 7:00-11:00.

I travle perioder kan der forekomme ekstratimer i forbindelse med større arrangementer, samt hovedrengøringer.

 

Dine Kvalifikationer

Vores foretrukne kandidat har følgende personlige og faglige kvalifikationer:
• Gerne erfaring med rengøring
• Forandringsparat
• Mødestabil
• Selvstændig
• Ansvarsbevidst
• Positiv indstilling
• Taler og forstår dansk

 

Løn efter aftale.

 

Din ansøgning

Send os din motiverede ansøgning og dit CV, til info@cecilies.dk – Der vil løbende blive indkaldt til samtaler så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Med venlig hilsen Cecilie’s

Good old fashioned fun hos
Cecilies ApS

Hørkær 1, 2730 Herlev

info@cecilies.dk

+45 5555 5050

Skriv til os