Om os - Cecilie's
13383
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,theme-bridge,bridge-core-2.1.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Om os

Down memory lane

I 2009 åbnede Fun City for første gang dørene i den gamle radiatorfabrik i Herlev. Dette var til minigolf, bowling, jazzaftener og råhygge for både venner, kærester og familier at nyde. Igennem de sidste 9 år har vi gjort massere af kunder tilfredse med hvad vi tilbyder, og hvorfor dog ændre på en succes historie? Derfor, når vi nu slår dørene op med det nye navn “Cecilie’s” er det med den samme charmerende, intime setting I er vant til, bare under nyt navn.

 

Hos os er der noget for alle aldre.
Vores 18-hullers minigolf bane med 2 sværhedsgrader, tilbyder udfordring til både de store og de mindste, og med tag over hoved, kan selv regnvejrsdage ikke ødelægge jeres sjov. Bowlingbanen tilbyder timevis af underholdning med alt hvad bowling kan tilbyde, og skulle i finde jer i vores café er der også mulighed for at bestille både lækkert mad, uanset om man er mere til en signatur burger eller en buffet. Baren tilbyder special øl til de voksne (og slush-ice/sodavand til børnene), og hvis man er heldig kan det jo være man bliver betjent af den søde Cecilie som stedet er opkaldt efter.

 

Hvis I søger en aften med hygge i højsædet, sjov af høj kvalitet, og oplevelser for hele familien så kom til Cecilie’s for noget Good Old Fashioned Fun.

Job hos Cecilie’s
Rengøringsassistent

Bliv en del af et succesfuldt team i bowling- & minigolfcenteret Cecilie’s i Herlev.

 

Dit job

Dine primære opgaver vil være at få centeret til at fremstå rent og præsentabelt så vi kan give Cecilie’s gæster en god helhedsoplevelse.

 

Dine arbejdsopgaver

Støvsugning, vask af gulvflader, delvist med elektrisk gulvvasker, rengøring af toiletter samt andre relaterede rengøring opgaver.

 

12 timer i alt, fordelt med 4 timer hver tirsdag, fredag og lørdag morgen 7:00-11:00.

I travle perioder kan der forekomme ekstratimer i forbindelse med større arrangementer, samt hovedrengøringer.

 

Dine Kvalifikationer

Vores foretrukne kandidat har følgende personlige og faglige kvalifikationer:
• Gerne erfaring med rengøring
• Forandringsparat
• Mødestabil
• Selvstændig
• Ansvarsbevidst
• Positiv indstilling
• Taler og forstår dansk

 

Løn efter aftale.

 

Din ansøgning

Send os din motiverede ansøgning og dit CV, til info@cecilies.dk – Der vil løbende blive indkaldt til samtaler så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Med venlig hilsen Cecilie’s

Servicepersonale & ungarbejder

Bliv en del af et succesfuldt team i bowling- & minigolfcenteret Cecilie’s i Herlev.

 

Vi søger glade servicemindede deltidsmedarbejdere på hos Cecilies, til at servicere vores gæster og give en god mindeværdig oplevelse.

 

Som ny medarbejder bliver du del af en dynamisk arbejdsplads i midten af Herlev, hvor service er i højsædet, og dagene aldrig bliver kedelige. Du bliver en del af et levende team med gode og søde kollegaer.

 

Vi hører også gerne fra dig hvis du søger job som fuldtid, deltid, løsarbejder eller ungarbejder. Dvs. alt fra 8-37 timer ugentligt afhængigt af jobbet du søger.

 

Din vigtigste opgave er at sikre, at vores gæster forbliver glade, og får en dejlig oplevelse hos os.

 

Som ansat hos os vil du desuden varetage opgaver som at modtage bestillinger, servere i caféen, kundebetjening, daglig almen rengøring, modtage kundehenvendelser over telefon, at hjælpe gæster med opsætning af bowlingbaner, at alting forløber som planlagt, samt sørge for at Cecilie’s altid fremstår hyggeligt, indbydende og sjovt.

 

Vi forventer at du er mødestabil, serviceminded, smilende og viser initiativ. Derudover er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt i travle situationer og er klar til også at arbejde når andre har fri. Du skal være nysgerrig på vores gæster og være klar til at gøre det der skaber forskellen for den individuelle gæst. Har du erfaring med håndtering af mad og kunder er dette et stort plus.

 

Løn
135 kr. i timen som servicemedarbejder over 18 år. // 85 kr. i timen som ungarbejder under 18 år.

Send os din ansøgning til: info@cecilies.dk

 

Med venlig hilsen Cecilie’s

cecilie
Driftsleder til Cecilie’s i City2

Er du lederen, der kan vise vejen i vores nye Cecilie’s i City 2? Med positiv og organiseret ledelse, uden at gå på kompromis med et højt service niveau og kan du inspirere og motivere dine kollegaer, ved at gå forrest hver gang og samtidigt holde overblikket. Du skal have fokus på et sundt arbejdsmiljø, som sikrer den totale og unikke kundeoplevelse, ligesom et stort lokalkendskab er en fordel.

Lidt om Cecilie’s Cafe, bowling og minigolf:

Cecilie’s er et unikt oplevelses univers som tilbyder 18 hullers indendørs minigolf med baner i høj kvalitet, bowlingbaner som man kender det, dog med mulighed for et innovativt twist, sportsbars område med flere shuffleboards, poolborde & air-hockey spil, samt Cafe der tilbyder bredt udvalg i øl og øko drinks, hjemmelavede milkshake, stort køkken der sætter en ære i at servere frisk og lækkert mad i mange afskygninger.

Cecilie’s generelle DNA er blevet til i vores Cecilie’s i Herlev og den røde tråd derfra skal implementeres og føres videre ud til den nye Cecilie’s i City 2 i tæt samarbejde med personale og ledelse så vi i fællesskab opnår den samme succes begge steder. Oplæring vil finde sted i Herlev hvis muligt.

Lidt om dig:

Du er over 25 år og har gerne erfaring inden for restauration eller event branchen. Du besidder og har en god forståelse for alle de positioner og opgaver, der er forbundet med at drive Cecilie’s. Du er serviceminded og en holdspiller der med positivt drive skaber motivation og engagement hos personalet. Du er initiativtager og tænker innovativt og har øje for optimering af Cecilie’s som en helhed. Du fremstår ansvarsfuldt og kan arbejde selvstændigt med opgaverne og har loyalt lederskab i dig. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og opgaver.

Du kan starte senest d. 15 juli 2020.

 

Dine Opgaver som daglig leder:

 • Sikre den daglige drift af Cecilie’s
 • Udarbejde tilbud og tæt kundekontakt via mail og telefon
 • Opsøgende salg og netværks orienteret
 • Service og salg
 • Vagtplan og strukturplanlægning
 • Driftsoptimering & arrangementsplanlægning
 • Oplæring og personaleansvarlig
 • Beslutningstager og løsningsorienteret
 • Optimering af salgsprocesser (mersalg)
 • Varebestilling og indkøb
 • Kendskab og oplært i alle områder som tilbydes
 • Egenkontrol

 

Som arbejdsplads tilbyder Cecilie’s et spændende ledelsesjob af nyåbnet Cecilie’s, hvor du indgår som en vigtig del af vores lederteam.

Kunne det lyde som noget for dig? Så send os din ansøgning sammen med dit CV med tilhørende billede til info@cecilies.dk. Skriv i emnefeltet “Daglig Leder City 2”.

Vi indkalder til jobsamtaler løbende og vi ser frem til at høre fra dig og til at modtage din ansøgning.

Good old fashioned fun hos
Cecilies ApS

Hørkær 1, 2730 Herlev

info@cecilies.dk

+45 5555 5050

Skriv til os