fbpx
Vi ses igen d. 8. februar 2021

Kære Cecilie’s gæster,

 

Som følge af regeringens nyeste udmelding  om forlænget nedlukning vil Cecilie’s holde lukket til og med d. 7. februar 2021.

 

Vi ser frem til at åbne dørene for alle vores skønne gæster og vil indtil da, ønske jer et rigtig godt og sikkert nytår og vi tæller ned til vi snart kan ses igen med genåbning d. 8. februar og vi glæder os.

 

Team Cecilie’s vil gerne takke for den fine støtte og overvældende interesse i vores gavekortssalg i alle afskygninger, det er virkelig stort at I tænker vores vej og det giver både glæde og motivation til alle fra Cecilie’s, så tusinde tak 😊

 

De bedste hilsner og på snarligt gensyn

Team Cecilie’s

Cecilie’s Coronatiltag

Her hos Cecilie’s har vi gjort alt vi kan for at sørge for at sikkerheden og trygheden er i front. Hvis du er interesseret i at læse om vores specifikke tiltag kan du trykke på knappen herunder.

Tilbud på minigolf i hverdagene

18 huller for 89,- pr. person

 

Gælder mandag-torsdag, fra kl. 11 – 16! Normalpris 109,- kr. pr. person (Spar 20,- kr.). OBS: Pris ikke gyldig i ferier og på helligdage.

 

Vi glæder os til at se dig i Cecilie’s oplevelsesunivers i Herlev til gode minder og Good Old-fashioned Fun.

Vores åbningstider i dag er 11 - 21:45

Bowling

12 bowlingbaner. Hver bowlingbane har sin egen lounge, med storskærme, der viser dagens vigtigste Live-sports kampe.

Minigolf

18 hullers putting. Den indendørs minigolfbane, er på hele 18 huller. Minigolfbanen er unikt indrettet med hyggelige afkroge, søer, små stier og en hel del charme.

Cafe

Cecilie’s, har stor passion for burgers og specialøl. Forvent greasy burgers og specialøl fra fad. Tap Wall med mere end 14 forskellige ølvarianter på hane.

Events

At afholde sjove sociale events, er en disciplin vi mestrer. Lad os arrangere dit næste event. Vi har plads til 500 gæster eller 350 spisende.

VÆLG DIT EVENT
VORES KUNDER SIGER