fbpx

Cecilies holder midlertidigt lukket

vi åbner igen om:

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER IGEN!
Vi ses igen d. 6. april 2021

Kære Gæst

Vi holder humøret oppe og ser mere end nogensinde frem til igen, at kunne åbne dørene for vores skønne gæster til vores alles Cecilie’s Cafe Bowling og Minigolf univers, men pga den yderligere forlængede Corona nedlukning til og med d. 5. april betyder det så, at vi må holde ud lidt endnu og vi håber denne forlængelse er nok til, at vi på sundhedsmæssig og forsvarlig vis kan byde jer velkommen indenfor igen fra d. 6. april.

 

Hæng i og hold ud så længe, mere kan vi ikke gøre og vi krydser fingre for at det kan være med til at gøre forskellen så vi hurtigt kan ses igen 😊

 

De bedste og varmeste hilsner til jer alle fra Team Cecilie’s.

Cecilie’s Coronatiltag

Her hos Cecilie’s har vi gjort alt vi kan for at sørge for at sikkerheden og trygheden er i front. Hvis du er interesseret i at læse om vores specifikke tiltag kan du trykke på knappen herunder.

Tilbud på minigolf i hverdagene

18 huller for 89,- pr. person

 

Gælder mandag-torsdag, fra kl. 11 – 16! Normalpris 109,- kr. pr. person (Spar 20,- kr.). OBS: Pris ikke gyldig i ferier og på helligdage.

 

Vi glæder os til at se dig i Cecilie’s oplevelsesunivers i Herlev til gode minder og Good Old-fashioned Fun.

Bowling

12 bowlingbaner. Hver bowlingbane har sin egen lounge, med storskærme, der viser dagens vigtigste Live-sports kampe.

Minigolf

18 hullers putting. Den indendørs minigolfbane, er på hele 18 huller. Minigolfbanen er unikt indrettet med hyggelige afkroge, søer, små stier og en hel del charme.

Cafe

Cecilie’s, har stor passion for burgers og specialøl. Forvent greasy burgers og specialøl fra fad. Tap Wall med mere end 14 forskellige ølvarianter på hane.

Events

At afholde sjove sociale events, er en disciplin vi mestrer. Lad os arrangere dit næste event. Vi har plads til 500 gæster eller 350 spisende.

VÆLG DIT EVENT
VORES KUNDER SIGER