Vi har fået nye åbningstider for køkkenet!

Cecilie’s happy sharing

Mangler du den ultimative efterårsferie aktivitet?

 

Så er Cecilie`s efterårsferie tilbud oplagt! Vi gentager succesen og kører igen i år med vores Happy Sharing tilbud. Vores Happy Sharing tilbud kombinerer et slag minigolf eller en omgang bowling med byg selv burgere og fritter. Så søg i ly for regnvejret og tag familie eller venner med under armen og hold efterårsferie hos Cecilie’s.

 

Minimum 4 personer.

Tilbuddet er kun gældende fra den 15/10 – 2023 til den 22/10 – 2023. 

Husk at forudbestil valg af burger ved booking.

Christmas-Party-Priser---1080x1080px---web-(rgb) (002) (002)

CECILIE’S JULEFROKOST

Så er der åbnet op for bookinger til årets julefrokost hos Cecilie’s Cafe, Bowling & Minigolf. Cecilie’s byder igen i år vores gæster velkommen til et brag af en aften.

 

Succesen ændrer vi ikke på, så den store klassiske julebuffet lavet med kærlighed og lækre råvarer, livemusik, DJ, 17 haner med specialøl og økologiske drinks, 18 hullers minigolf, festlig bowling og petanque, som dog kun er i CITY 2, i de hyggeligste og flotteste omgivelser præget af ren og skær julehygge og den altid fantastiske feststemning er naturligvis igen på programmet.

 

Så er man til hyggelige og sjove aktiviteter, klassisk dansk julebuffet, livemusik der sætter gang i festen og kvalitet i glassene, så skriv til os på info@cecilies.dk eller udfyld en formular med jeres ønskede program her https://cecilies.dk/julefrokost/ også vil vi derfra sikre jeres booking så i herefter ikke skal gøre andet end at glæde jer til jeres Julefrokost.

 

Årets 4 Julefrokostdatoer tilbydes fredag d. 17.11, 24.11, 01.12, 08.12.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Dinner Bowling/Minigolf

• Bowling eller Minigolf

• 3 x Craftbeer eller Øko Cocktails

• Cecilie´s Grill menu

Minimum 4 personer!

Bestilles 2 dage før!

cecilies dinner bowling minigolf
Cecilies Night Bowling

Night Bowling

• Bowling 55 minutter inkl. skoleje

• Cecilie´s S