Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de færreste af os har nok opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt vare, så pointerer ens søgemaskine gerne en reklame eller to helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er nemlig nogle selskaber, som har betalt for, at når mennesker søger efter noget, som er i tråd med deres produkt, så vil søgemaskinen prioritere at vise netop den kampagne i toppen af siden så forbrugeren nærmest ikke kan slippe for at få øje på den. det er rigtig dejlig og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig lækker, men det bliver ærlig talt endnu bedre. det er netop skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså fortælle, at man overhovedet ikke afbetaler for at ens vare bliver vist i toppen af søgemaskinen, men at man bare afregner for hver gang en af forbrugerne så rent dybest set klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed kun de relevante brugere, som man kommer til at afbetale for når man benytter sig af adwords, og det vil dermed ofte kun være et mindre beløb man skal afskrive hvor man så til gengæld vil få flere penge ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig håber at sælge meget, så er det vigtigt at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have stramt ved at fremfinde ens hjemmeside på det voldsome cyberspace. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det afregner sig i den lange bane.