Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de fleste af os har tiltrækkende opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt produkt, så viser ens søgemaskine gerne en annonce eller to helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er nemlig nogle virksomheder, som har betalt for, at når folk søger efter noget, som er i tråd med deres vare, så vil søgemaskinen prioritere at vise netop den kampagne i toppen af siden så forbrugeren nærmest virkelig ikke kan undgå at få øje på den. det er rigtig flot og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig smart, men det bliver i og for sig endnu bedre. det er netop skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså fortælle, at man overhovedet ikke betaler for at ens produkt bliver vist i toppen af søgemaskinen, men at man bare betaler for hver gang en af forbrugerne så rent alt andet lige klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed kun de relevante forbrugere, som man kommer til at afregne for når man benytter sig af adwords, og det vil dermed ofte kun være et mellem beløb man burde afregne hvor man så til gengæld vil få flere valuta ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig ønsker at sælge så meget, så er det vigtigt at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have stramt ved at finde ens hjemmeside på det store net. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det afbetaler sig i den lange bane.