Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de mange af os har tiltrækkende opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt produkt, så viser ens søgemaskine gerne en annonce eller 2 helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er netop nogle firmaer, som har betalt for, at når personer søger efter noget, som er i tråd med deres produkt, så vil søgemaskinen prioritere at vise nemlig den kampagne i toppen af siden så forbrugeren nærmest virkelig ikke kan slippe for at få øje på den. det er rigtig lækker og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig dejlig, men det bliver dybest set endnu bedre. det er nemlig skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså sige, at man ikke afbetaler for at ens vare bliver vist i toppen af søgemaskinen, men at man kun betaler for hver gang en af forbrugerne så rent faktisk klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed bare de relevante brugere, som man kommer til at betale for når man benytter sig af adwords, og det vil dermed ofte bare være et småt pengebeløb man burde afregne hvor man så til gengæld vil få flere valuta ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig håber at sælge så meget, så er det akut at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have svært ved at finde ens hjemmeside på det voldsome cyberspace. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det afbetaler sig i den lange bane.