Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de færreste af os har tiltrækkende opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt produkt, så pointerer ens søgemaskine gerne en annonce eller to helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er netop nogle firmaer, som har betalt for, at når folk søger efter noget, som er i tråd med deres vare, så vil søgemaskinen prioritere at vise netop den annonce i toppen af siden så forbrugeren nærmest overhovedet ikke kan undgå at få øje på den. det er rigtig flot og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig dejlig, men det bliver egentlig endnu bedre. det er nemlig skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså fortælle, at man virkelig ikke betaler for at ens produkt bliver præsenteret i toppen af søgemaskinen, men at man kun afregner for hver gang en af forbrugerne så rent ærlig talt klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed bare de relevante brugere, som man kommer til at afskrive for når man benytter sig af adwords, og det vil dermed ofte bare være et mindre pengebeløb man burde afbetale hvor man så til gengæld vil få flere midler ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig håber at sælge så meget, så er det akut at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have svært ved at finde ens hjemmeside på det voldsome net. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det afregner sig i den lange bane.