Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de mange af os har rigeligt opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt produkt, så viser ens søgemaskine gerne en kampagne eller 2 helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er netop nogle firmaer, som har betalt for, at når personer søger efter noget, som er i tråd med deres produkt, så vil søgemaskinen prioritere at vise nemlig den annonce i toppen af siden så forbrugeren nærmest slet ikke kan slippe for at få øje på den. det er rigtig smart og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig dejlig, men det bliver alt andet lige endnu bedre. det er nemlig skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså fortælle, at man virkelig ikke afregner for at ens produkt bliver vist i toppen af søgemaskinen, men at man bare betaler for hver gang en af forbrugerne så beskidt ærlig talt klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed kun de relevante forbrugere, som man kommer til at afskrive for når man benytter sig af adwords, og det vil dermed ofte kun være et mindre priser man skal afbetale hvor man så til gengæld vil få adskillige penge ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig ønsker at sælge vildt meget, så er det essentielt at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have svært ved at fremfinde ens hjemmeside på det lille cyberspace. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det afregner sig i den lange bane.