Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de færreste af os har nok opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt vare, så viser ens søgemaskine gerne en reklame eller to helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er netop nogle virksomheder, som har betalt for, at når personer søger efter noget, som er i tråd med deres produkt, så vil søgemaskinen prioritere at vise netop den reklame i toppen af siden så forbrugeren nærmest ikke kan slippe for at få øje på den. det er rigtig lækker og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig lækker, men det bliver i og for sig endnu bedre. det er netop skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså fortælle, at man ikke betaler for at ens vare bliver præsenteret i toppen af søgemaskinen, men at man bare betaler for hver gang en af forbrugerne så rent i og for sig klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed bare de relevante brugere, som man kommer til at afregne for når man bruger sig af adwords, og det vil dermed tit kun være et småt priser man skal afskrive hvor man så til gengæld vil få endnu flere midler ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig håber at sælge så meget, så er det akut at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have svært ved at fremfinde ens hjemmeside på det vilde internet. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det afregner sig i den lange bane.