Jeg vil anbefale dig at vælge Adwords


de fleste af os har rigeligt opdaget, at når man feks. søger efter et specifikt vare, så viser ens søgemaskine gerne en annonce eller to helt i toppen af siden. det er det som man kalder adwords. der er netop nogle selskaber, som har betalt for, at når personer søger efter noget, som er i tråd med deres vare, så vil søgemaskinen prioritere at vise netop den annonce i toppen af siden så forbrugeren nærmest overhovedet ikke kan undgå at få øje på den. det er rigtig lækker og det er samtidig også rigtig effektivt, da man virkelig fanger forbrugernes opmærksomhed.

adwords er cpc

konceptet i sig selv er rigtig smart, men det bliver ærlig talt endnu bedre. det er nemlig skruet sådan sammen, at adwords er cpc. cpc står for cost-per-click. det vil altså fortælle, at man virkelig ikke afbetaler for at ens produkt bliver præsenteret i toppen af søgemaskinen, men at man kun betaler for hver gang en af forbrugerne så rent dybest set klikker på linket. og når først de har klikket på linket, så er man jo et skridt nærmere et salg og dermed mere profit. det er dermed kun de relevante forbrugere, som man kommer til at afbetale for når man bruger sig af adwords, og det vil dermed tit bare være et mindre omkostninger man skal betale hvor man så til gengæld vil få endnu flere midler ind i salg.

adwords er en nødvendighed

hvis man virkelig håber at sælge så meget, så er det essentielt at man er fremtræden på søgemaskinerne, da forbrugerne ellers vil have hårdt ved at finde ens hjemmeside på det mellem cyberspace. det er derfor en nødvendighed at man bruger adwords så man sikrer sig, at man altid er i toppen af søgemaskinen, og dermed også der hvor forbrugerne vil opdage en. det betaler sig i den lange bane.